kirje minulta

Käsinkirjoitettu kortti minulta

Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta ottaa käyttöön taas perinteinen etanaposti, siis kirjeet ja kortit. Nykyisin kaikki yhteydenpito tuntuu olevan enemmän tai vähemmän sähköistä: sähköpostit, whatsappit, twiitit, FB:n päivitykset…

Joulukortit ovat likipitäen ainoita perinteisellä postilla lähetettyjä viestejä (tosin täytyy myöntää, että nekin ovat kyllä jääneet enimmäkseen ajatuksen tasolle viime vuosien aikana). Ja silti oikeiden postikorttien ja kirjeiden saaminen on niin ihanaa! Eikä ole väliä tuleeko postikortit tai kirjeet tutulta tai tuntemattomalta. Pelkästään se, että postin seassa on välillä jotain muuta kuin pelkkiä laskuja, tekee mielen iloisemmaksi.

Liityin mukaan Postcrossing -projektiin, jossa saadaan postikortteja ympäri maailman eri henkilöiltä. Postcrossingin idea on, että lähetät postikortin valitsemallesi postcrossaajalle, ja saat kortteja takaisin toiselta postcrossaajalta jostain päin maailmaa.

Korttiin voi kirjoittaa jotain päivittäisestä elämästään, hauskoja faktoja omasta maasta / kaupungista, onko joskus käynyt siinä maassa mihin kortin lähettää ja mitä muistoja reissulta on jne. Vain mielikuvitus (ja kortin kirjoitustila) on rajana! Odotan nyt malttamattomana ensimmäistä postikorttiani maailmalta.

Juttelin tästä samasta postikortti- ja kirjeasiasta aikoinani ystäväni kanssa, joka totesi, että olisipa kiva, jos joku tarjoaisi sellaista palvelua mistä voisi tilata käsin kirjoitetun postikortin tai kirjeen itselleen tai ystävälleen piristämään päivää. Se jäi mieleeni kytemään.

Muutama hetki ehti vierähtää välissä ja ideaa kypsytellessä, mutta nyt päätin toteuttaa ajatuksen tämän verkkosivustouudistukseni yhteydessä.

Joten: kurkkaa lisätietoja sivulta Kortti minulta, ja tilaa ihan ilmainen päivän piristys käsinkirjoitetun postikortin muodossa. Kirjoittelemisiin! ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *