Ota yhteyttä

Hei ja tervetuloa hyvinvointivalmentaja.fi -sivuille! ♥

Hyvinvointivalmentaja.fi ja sen taustalla toimiva yritys Greatitude on hyvinvoinnin, sisäisen rauhan ja ilon työpaja. Ruorissa seilaa holistinen hyvinvointivalmentaja Marja Bonn.

Marja Bonn

Kuva: Anna Dammert

Olen hyvinvointivalmentaja, intuitiivinen energiahoitaja, kasvojoogaohjaaja ja kirjailija. Aikaisemmin olen työskennellyt hääsuunnittelijana ja sitä ennen asiakaspalvelun laadun ja henkilöstötutkimusten parissa.

Intohimonani on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin: kehon, mielen, sielun ja hengen tasoilla. Autan parhaan kykyni mukaan sinua löytämään sisäisen rauhan ja onnellisuuden – ja elämään entistä parempaa elämää.

Näiltä sivuilta löydät keinot ja vinkit lisätä omaa hyvinvointiasi, onnellisuuttasi, sisäistä rauhaasi ja iloasi. Tutustu hyvinvoinnin verkkokursseihin ja henkilökohtaiseen valmennukseen. Blogista löydät mielenkiintoisia artikkeleita. Oman tarinani vatsavaivojen kanssa voit lukea täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat vain sanoa “Heippahei! :)”, laita minulle viestiä osoitteeseen marja@hyvinvointivalmentaja.fi. Puhelimeen pääsen valitettavasti vastaamaan vain satunnaisesti, joten sähköposti on paras viestintäkanava kanssani.

Ollaan yhteydessä. Vietä ihana päivä! ♥

Marja

PS. Tilaa ilmainen “Voi Paremmin! 3+1 todistetusti toimivaa ja helppoa vinkkiä vatsan hyvinvointiin” -opas sähköpostiisi! Saat oppaan laittamalla minulle sähköpostia.

PPS. Osallistu suositulle Vatsa kuntoon! –verkkokurssille! Aloita kurssi heti tänään, ja nauti kivuttomasta, toimivasta vatsasta!

PPPS. Minulta kysytään usein mitä yritykseni nimi Greatitude tarkoittaa. Greatitude on yhtä kuin Great Life, Great Attitude, Gratitude. Siis hyvää elämää, hyvää asennetta ja kiitollisuutta. Greatitudea!