Vatsa kuntoon!

Vatsa kuntoon! -verkkokurssi

Olen saanut paljon pyyntöjä tehdä kokonaisvaltainen tietopaketti kaikesta oppimastani ravintoon ja liikuntaan liittyen – etenkin asioista, mitkä vaikuttavat vatsan hyvinvointiin. Tästä tarpeesta syntyi Vatsa kuntoon! -verkkokurssi, joka on nyt myynnissä nettisivuillani.

Pyysin kurssin jo käyneiltä kommentteja kurssista: mikä on ollut parasta, mitä kurssilla on oppinut ja onko se ollut sijoitetun rahan arvoista. Olipa aika mahtavaa lukea tulleita kommentteja ja viestejä! Täytyy myöntää, että herkistyin monta kertaa palautetta lukiessani: niin ihania ja ystävällisiä sanoja, ja ennestään tuntemattomilta henkilöiltä. Kaunis kiitos kaikille teille – tiedätte ketä olette! <3

Kaksi negatiivista palautettakin tuli: toisessa kommentoitiin yhden osion toimimattomia linkkejä (ne on nyt korjattu!) ja toisessa protestoitiin sitä vastaan, että kurssi oli liian lyhyt. Palautteen mukaan 14 päivän kurssi ei riitä mihinkään – tarvitaan vähintään puolen vuoden kurssi, sillä kyseisen henkilön mukaan “- – totuin jo siihen, että sain aloittaa aamun kurssilla. Mitä minä nyt teen???”. Tähänkin ehkä on tulossa ratkaisu – ideapaja jauhaa jo täysillä. 🙂

Iso kiitos kaikille kurssille jo osallistuneille!

Olen saanut myös paljon sähköpostia, whatsapp- ja FB:n messenger-viestejä ihmisiltä, jotka ovat kiinnostuneita kurssista, mutta taloudellinen tilanne ei juuri nyt anna periksi kurssin ostamiselle. Viesteissä on toivottu osamaksumahdollisuutta. Joten: kurssin voi nyt ostaa 3kk osamaksulla! Yhden kuukauden maksu on vain 16,33 €. 

Olen myös toisaalta saanut viestejä siitä, että kurssin hinta on liian halpa. Nämä kommentit jakaantuvat kahtia: toisten mielestä kurssissa täytyy olla jotain pielessä, kun se on niin edullinen, ja toisten mielestä poljen hintoja enkä arvosta omaa työtäni.

Tähän tietoiseen valintaan (kurssin edullinen hinta) on syynsä: pidän hinnan tarkoituksella alhaisempana, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua kurssille. Olen sitä mieltä, että hyvä olo ja toimiva vatsa kuuluvat meille kaikille, ja haluan omalta osaltani auttaa niin monia vatsavaivaisia kuin pystyn. Ihan ilmaiseksi tätä työtä en pysty (vielä) tekemään, joten pienen korvauksen tarvitsen vastineeksi. Toivottavasti ymmärrät.

Ja mitä tulee siihen, että kurssissa on jotain pielessä, niin toivottavasti nämä palautteet rauhoittavat mielesi:

Täytyy sanoa, että tämä on kyllä upea tietopaketti! Miten sinä osaat tehdä tällaista? Painan nyt saman verran kuin 30 vuotta sitten, verenpaineeni on laskenut, kolestroli on laskenut ja veren sokeri myös laskenut. Nivelet toimii paremmin eikä aamulla ole vaikeaa nousta sängystä. Olo on kuin teräsmummolla! En olisi uskonut, että tässä iässä voi vielä tapahtua tällaisia muutoksia. (Raili 75-v)

Aloitin ensimmäisestä vinkistä. Se auttoi vähän. Päätin sitten toteuttaa kaikki kurssin neuvot. Lopputulos 4 viikon jälkeen: painoa tippunut 7 kg, tänä aamuna vanhat farkut mahtuivat jalkaan, mieliala on parantunut, meidän parisuhde on parantunut (!!!) ja aloitin taas lentopallon harrastamisen 10 vuoden tauon jälkeen. En olisi tehnyt näitä kaikkia muutoksia ilman sinua. Kiitos! <3 (Hanna 38-v)

Jonotan jo seuraavalle kurssillesi. Ihan sama mikä se on. Tätä lisää! (Riikka 42-v)

Olin aika skeptinen, näitä kursseja ja kirjoja on pilvin pimein. Tykkäsin kuitenkin siitä tavasta, miten kerroit asioista. Kurssin sisältö oli selkeä. Minään päivänä ei ollut liikaa asiaa, mutta joka päivä oli kuitenkin tarpeeksi asiaa. Tietoa tuli sopivassa suhteessa. (Miisa 38-v)

Milloin teet tästä kirjan? Ostan sen heti! (Päivi 41-v)
(Tiedoksi: kirja on tulossa! 🙂 )

Suosittelen kaikille! (Marjukka 53-v)

Lisää palautteita löytyy kurssin sivuilta.

Kiitos kaikille tähän astisista palautteista ja kommenteista. Lisää otetaan vastaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Vatsa kuntoon! -verkkokurssi

  1. Jaana sanoo:

    Tänään vasta olen pystynyt kunnolla paneutumaan kaikkiin osioihin. Nyt, kun vielä saisi sisäistettyä kaiken informaation itselle. Hyviä ohjeita on ja olenkin kirjannut itselleni jääkaapin oveen listan näistä jutuista 😀 On senverran hatara pää, ettei muista kaikkea muuten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *